• Bucuresti, Sector 4
  • acinstalro@gmail.com
  • 0739271707
Awesome Image

Servicii

Debarasare mobila

Transport Mobila si Bagaje

Transport Mobila si Bagaje
Cautati o firma de mutari in Bucuresti? Ati nimerit cum nu se poate mai bine! Daca ati decis sa schimbati sediul firmei dumneavoastra sau doriti sa va mutati la o noua adresa, noi suntem cei care va pot ajuta. Trebuie decat sa ne anutati si, in functie de conditiile existente atat la vechea adresa, cat si la cea noua, vom elabora o strategie care va va asigure un management eficient al costurilor si timpului alocat mutarii.
Punem la dispozitia dumneavoastra nu doar servicii de transport profesionale, ci intregul pachet de servicii necesar relocarii. Manipulantii nostri sunt bine instruiti, foarte amabili si cooperanti, astfel incat tóate bunurile dumneavoastra vor ajunge in buna stare la destinatia dorita.

 

 

Pret persoane fizice: 

-de la 100 lei fara personal la manipulare

-de la 150 lei cu manipulare 

*In afara orasului 1.5 lei /km (se calculeaza tur-retur)

Mutari mobila bucuresti

Mutari Obiecte Grele

Aveti ceva de Transportat si nu stiti la cine sa apelati? Nimic mai simplu! Apelati la noi si sigur o sa fie profitabil. In cazul in care vreti sa faceti un transport in afara Bucurestiului sau in oricare oras din tara, puteti apela la consilierii nostrii pentru a va oferi o estimare de pret.Aveti ceva de Transportat si nu stiti la cine sa apelati ? Nimic mai simplu! Apelati la noi si sigur o sa fie profitabil. In cazul in care vreti sa faceti un transport in afara Bucurestiului sau in oricare oras din tara, puteti apela la consilierii nostrii pentru a va oferi o estimare de pret.Aveti ceva de Transportat si nu stiti la cine sa apelati ? Nimic mai simplu! Apelati la noi si sigur o sa fie profitabil. In cazul in care vreti sa faceti un transport in afara Bucurestiului sau in oricare oras din tara, puteti apela la consilierii nostrii pentru a va oferi o estimare de pret.

 

 

 

 

 

 

 

Mobila veche

Mutari Firme, Birouri

Transport mobila si bagaje
Asezarea cu grija a mobilei sau bagajelor in camion
Manipulare profesionista incarcare/descarcare
De ce Noi?
In fiecare zi devenim tot mai buni pentru dumneavoastra. Efectuam transporturi numai cu autoutilitare performante, echipate dupa cele mai inalte standarde, printre care sistemul GPS ocupa un loc fruntas, din dorinta de a localiza cu usurinta adresele in care ne solicitati. Personalul este foarte bine instruit, iar acest lucru denota profesionalismul cu care lucram si standardele inalte pe care ni le-am impus inca de la inceput.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Debarasare mobila

Debarasare Mobila

Transport Mobila va vine in ajutor pentru debarasare mobila,obiecte,saci cutii,etc. Noi va punem la dispozitie personal pentru manipulat, personal instruit pentru manevrarea cu atentie. In foarte multe cazuri este nevoie de servicii precum evacuare mobila veche, rezultand in urma achizitionari sau vanzari locuintei, precum si cumpararea unor obiecte noi.

Tarifele noastre de debarasare sunt diferite si depind de necesitatile si preferintele clinetului. Ca sa va faceti o idee, in medie, debarasarile in zona Bucuresti variaza de la 150 lei, insa pretul este unul orientativ, deoarece conteaza foarte mult volumul sau etajele de unde le ridicam. Oferim servicii pentru debarasare mobilă, reciclare mobila, iar serviciile sunt valabile atât pentru București, cât și pentru restul țării. Calitatea și seriozitatea le includem în preț!

 

 

 

 

Mutari mobila bucuresti

Debarasare Mobilier Veche

Serviciul de evacuare mobila veche este dedicat tuturor celor care doresc sa aduca o schimbare majora in locuinte prin inlocuirea pieselor de mobilier. Va putem oferi cu siguranta cel mai bun pret deoarece incercam sa refolosim la maximum tot ceea ce debarasam de la dvs.  Ori de câte ori vei avea nevoie de debarasarea de lucruri inutile, care nu va mai sunt de folos, echipa noastră vine în ajutor fără a fi nevoie de ajutorul dumneavoastră, angajatii nostri se vor ocupa de tot ce implica debarasare, demontarea mobilei vechi, încărcarea lucrurilor în camioane cat și descărcarea acestora la groapa de gunoi.

Așa cum sigur ați bănuit, prețurile unei asemenea acțiuni suferă modificări în funcție de anumiți parametri. Contează, în primul rând, la ce servicii doriți să apelați și care este dorința dumneavoastră. Cantitatea lucrurilor pe care le aveți de debarasat, precum și distanța pe care trebuie să o străbatem sunt alți factori pe care trebuie să îi luați în calcul.

 

Mobila veche

Debarasare Moloz

Prestam servicii debarasare moloz in Bucuresti, deseuri, materiale de constructii, etc. V-ati renovat apartamentul si doriti sa scapati de molozul sau resturile ramase in urma renovari? noi evacuam molozul cu personal la manipulare inclus, la preturi decente si le ducem la groapa de gunoi, unde acolo avem o taxa de 50-200 de lei in functie de volumul debarasat. Pretul serviciului de transport moloz se stabileste in functie de cateva criterii: cati saci / daca e nevoie de personal sau nu / si cat de aproape sunteti de o groapa de gunoi.  Asadar, daca doriti sa apelati la serviciile noastre pentru debarasare, nu ezitati. O puteti face contactandu-ne la nr. afisat 0739.271.707 online accesand butonul contact si completand formularul, Oferim calitate, rapiditate la preturi ieftine! Sunati-ne acum. Nu ezitati  !